Speel je met het idee om een elektrische bakfiets te leasen? Slimme keuze, een bakfiets biedt heel wat voordelen! Zo kan je oneindig veel spullen (en kinderen) meenemen! Hieronder lees je wat een bakfiets nu juist inhoudt en lichten we enkele VDW Lease bakfiets merken uit!

 

Een bakfiets -ook wel cargobike genoemd- is in korte tijd aan een enorme rush bezig. Maar wat is een bakfiets nu precies? Je kan spreken van een bakfiets wanneer een fiets meer laadvermogen heeft dan een normale fiets. Een bakfiets is dus een transportfiets met twee of drie wielen en een grote bak voorop, waarmee je allerlei zaken kan vervoeren. Wist je trouwens dat de eerste bakfiets werd gebruikt als transportfiets voor bakkers en kruideniers?

 

Een bakfiets met twee wielen heeft doorgaans een beter stuurgedrag dan een bakfiets met drie wielen, daar deze bakfietsen in vele gevallen logger zijn. Een bakfiets met drie wielen is dan weer stabieler en veiliger dan zijn broertje met twee wielen.

 

Een elektrische bakfiets geeft je een combinatie van rijcomfort, stevigheid, laadvermogen én trapondersteuning. De gedroomde mix voor stadsbewoners die beschikken over (g)een auto. Reken wel dat je voor alle deze features een prijs betaalt. Een bakfiets en met name een elektrische bakfiets zijn niet goedkoop. Maar als je een paar kilometer moet afleggen voor je aan de schoolpoort of de winkel staat, is dat de investering zeker waard. En dankzij het fiscale leasevoordeel is dat prijs alvast een minder groot issue.

 

We selecteerden 3 VDW Lease merken die wel eens interessant zouden kunnen zijn voor jou:

 

1. Urban Arrow

 

Urban arrow bike

 

Urban Arrow is een Nederlands merk met een gereputeerde reputatie in het bakfietssegment. Het merk dat bestaat sinds 2009 en maakt aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die zich dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen razendsnel door de stad kunnen bewegen. De bak op de fiets is niet van hout, maar van industrieel piepschuim (EPP genoemd). Een materiaal waardoor je kinderen beter beschermd zijn en de bakfiets licht van gewicht is. De elektrische bakfietsen zijn steevast uitgerust met Bosch-motoren.

Startprijs vanaf 3700 euro

 

 

2. Bakfiets.nl

 

Bakfiets bike

 

Oranje boven! Want naast de bakfietsen van Urban Arrow zijn ook die van Bakfiets.nl van Nederlandse makelij. Maar dat had je wellicht zelf al begrepen. Bakfiets.nl is een klassiek Nederlands merk dat beschikbaar is met zowel twee als drie wielen, in elektrische en niet-elektrische versies. Deze bakfietsen hebben een iets klassiekere look met een kenmerkende houten afwerking. Leuk weetje: alle modellen van Bakfiets.nl zijn aanpasbaar aan jouw wensen en noden!

Startprijs vanaf 1700 euro

 

 

3. Riese & Müller

 

Riese muller bike

 

De fietsen van Riese & Müller behoeven voor de meesten geen introductie meer. De Duitse fabrikant staat bekend om de hoge kwaliteit en de innovatieve technologieën waarmee de e-bikes zijn uitgerust. R&M pakt uit met twee modellen: de Packster (enkel geveerd) en de Load (dubbel geveerd). Beiden zijn uitgerust met een Bosch motor. Deze modellen verschillen voornamelijk in motor, vorm van het frame en specificaties. Daarnaast is er nog de Multicharger, die een mix is tussen een e-bike en een bakfiets. Kortom met Riese & Müller heb je heel wat opties, maar een garantie op een betrouwbare bakfiets die het zelden laat afweten!

Startprijs vanaf 6450 euro

Wenst u graag meer informatie over fietsleasing of heb je een andere vraag? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier. Je kan ons ook steeds telefonisch of per mail bereiken.

Adres:
Bist 12
2630 Aartselaar

Contactformulier