Een elektrische fiets. Om naar je werk te rijden, om grote afstanden mee af te leggen of om zelfs je auto te vervangen. De opties zijn eindeloos! De werking van een elektrische fiets is eenvoudig: van zodra je begint te trappen treedt de motor in werking, waardoor je minder inspanning moet leveren om vooruit te komen. E-bikes heb je van alle soorten en prijscategorieën.

Dankzij de trapondersteuning biedt dit soort fiets heel wat mogelijkheden. De e-bike is dan ook een populaire keuze onder onze leasefietsen!

Maak je keuze

Werkgever

Ga voor gezonde en gelukkige werknemers dankzij het aanbieden van fietsleasing! Bovendien biedt een elektrische fiets een alternatief voor de steeds langer wordende files.

Meer info
Werknemer

Een strakke e-bike tot 25 km/u of toch maar die speed pedelec die tot 45 km/u gaat? De keuze is aan jou. Maak een keuze uit het eindeloze e-bike aanbod.

Meer info
Fietswinkel

Jouw e-bike gamma ter beschikking stellen? Schaar je bij de VDW Lease club als dealer en vergroot je omzet!

Meer info

VDW Lease, Enjoy the ride!

Draag je graag bij aan de mobiliteit van morgen? Klinkt gelukkige werknemers als muziek in de oren? Geniet je graag van het fiscale voordeel? Dan is fietsleasing via VDW Lease is jouw cup of tea. Als frisse wind in het fietsleasingpeloton laten we jou maar wat graag ontdekken wat complete ontzorging betekent.

Waarom VDW Lease?

about

Omwille van onze algehele ontzorging voor alle partijen in de VDW Lease ketting. Gesteund onze sterke ondersteuning, die de administratieve rompslomp uit de wereld helpt.

about

Omwille van onze unieke fietsleasingservice voor alle stakeholders. Met VDW Lease verkiezen we nieuwe, onbekende wegen in plaats van platgetreden paden.

about

Omdat VDW Lease expert is in zijn vak! Dit dankzij heel wat vakkennis op zowel financieel als fietsgebied.

about

Omdat VDW Lease dealers erkent als onmisbare schakel in de leaseketting. Zo kan jij als fietshandelaars zélf actief opzoek gaan naar geschikte ondernemingen om fietsleasing aan te brengen.

about

Omdat werknemers aan niets meer hoeven te denken. Zo zorgen we bij de leasing van jouw droomfiets voor zowel een onderhoudspakket, omniumverzekering, als een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. En dit als enige speler (of zeggen we renner?) op de markt!

Ontdek alle voordelen op onze werkgever-, werknemer- en dealerpagina!

Aansluiten bij VDW Lease?
1. Leasepakket Op Maat Wordt Opgesteld Tussen VDW Lease En Werkgever
img
img
img
Soorten Accessoires
img
Bepalen Onderhoudspakket
2. Contract tussen VDW Lease en Werkgever, Werknemer krijgt hieronder een individueel contract per geleasede fiets
Lease de fiets van jouw dromen
Zorgeloos onderweg met de meest complete verzekeringsdekking
Een onderhoudspakket afgestemd op jouw gebruik
6 zaken die jij wil weten vooraleer je start met fietsleasing