Loopt de zoektocht naar een elektrische (dames)fiets niet bepaald op wieltjes (pun intended)? We kunnen er inkomen: het aanbod is enorm, de mogelijkheden eindeloos. Maar wat is nu een goede e-bike? We serveren je alvast 7 betrouwbare VDW Lease merken die jouw zoektocht naar de ideale e-bike kan faciliteren!

 

Maar om te beginnen.. wat is nu eigenlijk een elektrische fiets?

 

Een elektrische fiets is simpelweg een fiets die ondersteuning biedt zolang je trapt. Een fiets die dus is aangedreven door een elektromotor. Deze motor zorgt voor een extra duwtje in de rug waardoor je als fietser minder kracht hoeft te zetten. De mate van trapondersteuning is afhankelijk van de stand die je zelf instelt. Elektrische fietsen vind je in allerlei gadingen qua motor, batterijsterkte, geometrie enzovoort.

VDW Lease heeft als grote voordeel dat het alle merken aanbiedt die te vinden zijn op de markt. Althans, indien deze merken te vinden zijn bij VDW Lease. Een handig overzicht van alle VDW Lease dealers, vind je hier! Hieronder lijsten we 7 sterke, diverse VDW Lease e-bike merken op. We hielden hiermee rekening met de prijsklasse, onderdelen en design.

 

1. Batavus

 

Batavus bike

 

Batavus is een van de vele Nederlandse merken op de e-bike markt. Het merk kan rekenen op een jarenlange fietstraditie en is een echt familiemerk. Voorkeur voor Hollandse- of toch een moderne e-bike? Batavus laat de keuze aan jou. Bij twijfel biedt de handige online fietskiezer soelaas.

Startprijs vanaf 1699 euro

 

 

2. Frappé Bikes

 

Frappe bike

 

Frappé Bikes is een Nederlands/Tsjechisch met een jonge geschiedenis op de Belgische fietsmarkt. Frappé is een middenklasse merk dat heel snel in het oog springt dankzij zijn subtiel lifestyle karakter. De kleurencombinaties zijn in detail uitgewerkt, gekoppeld aan kwaliteitsvolle componenten. Een optimale stadsfiets voor diegene die ergonomie hoog in het vaandel draagt en graag “met de wind in de rug fietst”.

Startprijs vanaf 2399 euro

 

 

3. Riese & Müller

 

De e-bikes van Riese & Müller genieten al heel wat bekendheid in België en dat is geheel terecht. De Duitse fabrikant bevindt zich in het premium segment en onderscheid zich door hun kenmerkend design, gebruik van hoogwaardige onderdelen en brede assortiment. Het rijgedrag van Riese & Müller fietsen staat altijd voorop bij de ontwikkeling van nieuwe producten en dat merk je gewoon!

Startprijs vanaf 3500 euro

 

 

4. Cannondale

 

Het Amerikaanse Cannondale heeft zijn strepen verdiend in het sportieve segment, meer bepaald in het mountainbike en het wegwielrennen. Toch heeft dit fietsmerk ook heel sterke e-bikes in zijn gamma. Een elektrische fiets van Cannondale is ontworpen met de nieuwste en meest innovatieve productiemethoden.

Startprijs vanaf 2499 euro

 

5. Flyer

 

Flyer fietsen zijn sinds 1995 pionier in het e-bike segment. Het Zwitserse merk is bijgevolg een van de bekendere merken op de markt. De collectie van Flyer loopt zeer sterk uiteen van zeer compacte e-bikes die overal opbergbaar zijn, tot tourfietsen  en e-mountainbikes die zich staande weten te houden in de meest veeleisende omstandigheden.

Startprijs vanaf 3549 euro

 

 

6. Trek

 

Trek bike

 

Net als Cannondale heeft het Amerikaanse Trek vooral zijn strepen verdiend in het sportieve segment. Denk maar aan Lance Armstrong die de Tour de France meermaals won op een Trek fiets. Echter heeft Trek zich de laatste jaren ook alsmaar meer gaan focussen op het e-bike segment. Het resultaat is een gamma van elektrische fietsen die zijn voorzien van een zeer aantrekkelijk design en bovenal nog aardig zijn voor de portemonnee!

Startprijs vanaf 1999 euro

 

 

7. E-Bike Manufaktur

 

E-bike manufaktur

 

Eindigen doen we met een merk dat wellicht nog niet heel bekend in de oren klinkt, maar daarom geen mindere kwaliteit aflevert. E-Bike Manufaktur is van Duitse makelij en dat merk je gewoon. De fietsen dienen te voldoen aan bijzondere eisen op het gebied van kwaliteit, ergonomie, uitrusting en design. Duitse gründlichkeit of wat had je gedacht? Het resultaat hiervan zijn heel kwaliteitsvolle fietsen met een minimalistisch design. E-Bike Manufaktur bevindt zich in het premium segment en kan zich als totaalproduct meten met die andere Duitse premium concurrent: Riese & Müller.

Startprijs vanaf  3460 euro

Wenst u graag meer informatie over fietsleasing of heb je een andere vraag? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier. Je kan ons ook steeds telefonisch of per mail bereiken.

Adres:
Bist 12
2630 Aartselaar

Contactformulier