Lease de fiets van jouw dromen
Zorgeloos onderweg met de meest complete verzekeringsdekking
Een onderhoudspakket afgestemd op jouw gebruik

Maak je keuze

Versterk je positie als werkgever.

Lease jouw ultieme droomfiets.

Join the club als VDW Lease dealer.

Een overzicht van enkele VDW Lease merken

cube felt stromer bmc specialized frappe RieseenMuller

Tevreden VDW Lease klanten

Tevreden VDW Lease klanten

Voor service op maat, een duidelijk digitaal platform en een minimum aan administratie ben je bij VDW Lease aan het juiste adres. Onze werknemers zijn uitermate tevreden over het extra voordeel in hun verloning en kiezen massaal voor fietsleasing, ook omdat VDW Lease keuze geeft tussen álle merken op de fietsmarkt en er geen gedoe is met onderhoud. Tevreden over de samenwerking!

HR Director

Na enkele hectische jaren met 3 kinderen op korte tijd was ik heel wat kilo’s aangekomen. Via mijn werkgever had ik de mogelijkheid een fiets te leasen bij VDW Lease. De beste beslissing in een lange tijd! Dankzij het woon-werk verkeer met mijn speed pedelec vliegen de kilo’s eraf en ben ik zelfs sneller op het werk! VDW Lease zorgt er trouwens voor dat mijn fiets perfect wordt onderhouden dankzij een onderhoudspakket op maat. Top gewoon!

Senior Sales Manager

Bij VDW Lease word je als dealer beschouwd als een deel van het team en dat vertaalt zich in alle geledingen van hun diensten. Heel fijn om te ervaren, gezien dealers in het leasingproces doorgaans over het hoofd worden gezien. Leuk dat ik zelf ook al heel wat bedrijven uit de buurt heb kunnen overhalen tot een fietsleasecontract.

Zaakvoerder fietshandel

VDW Lease, Enjoy the ride!

Draag je graag bij aan de mobiliteit van morgen? Klinkt gelukkige werknemers als muziek in de oren? Geniet je graag van het fiscale voordeel? Dan is fietsleasing via VDW Lease jouw cup of tea. Als frisse wind in het fietsleasingpeloton laten we jou maar wat graag ontdekken wat complete ontzorging betekent.

6 zaken die jij wil weten vooraleer je start met fietsleasing