Waarom wij?
VDW Lease is een nieuwe, frisse wind in het fietsleasing peloton met een groot hart voor de fiets. Met dat grote fietshart zetten we volop in op vernieuwing. We verkiezen nieuwe, onbekende wegen in plaats van platgetreden paden en dat vertaalt zich in een unieke fietsleasingservice voor alle stakeholders.

Enjoy the ride! Met onze VDW Lease leuze doelen we heus niet alleen op het fietsen zelf. Zo gaan we voor een algehele ontzorging van alle partijen in de VDW Lease ketting. Dat doet VDW Lease door een oplossing uit te werken op maat van de klant, gesteund door een allesomvattend digitaal platform dat de administratieve rompslomp helemaal uit de wereld helpt.

Het hele fietsleasing traject moet voor elke partij een genot zijn. Om dit te verwezenlijken heeft VDW lease heel wat vakkennis onder de arm. Zowel op financieel-, als op fietsgebied trekken we met veel plezier de kop van het leasepeloton. Dat kan mede dankzij de productkennis van ons zusterbedrijf VDW Bikes -een verderzetting van Vanderwal- met meer dan 100 (!) jaar ervaring in de sector.

VDW Lease maakt deel uit van de Beerens Groep, een referentie in de automotive en een trouwe partner voor totale mobiliteitsoplossingen. Deze ervaring nemen we maar wat graag mee in het VDW fietslease verhaal!

Lease de fiets van jouw dromen
Zorgeloos onderweg met de meest complete verzekeringsdekking
Een onderhoudspakket afgestemd op jouw gebruik