Ben je het type die met een gezonde afgunst kan kijken naar de wonderlijke racemachines van afgetrainde profs? Wie zit immers niet graag op hetzelfde racepaard als Remco Evenepoel of Wout Van Aert? Of toch eerder de man/vrouw van het avontuur en de brede banden van een gravelbike of mountainbike? Voor beiden valt wel iets te zeggen!

 

Feit is dat VDW Lease die keuze er niet makkelijker op maakt, het biedt immers beide opties aan, en bij uitbreiding nog veel meer. Zo is het als fietsleasingnemer bij VDW Lease mogelijk om elk merk en model te leasen. Bovendien is fietsleasing fiscaal aantrekkelijk voor zowel werkgever als werknemer. Een win-win situatie, of hoe heet zoiets?

 

Indien je voorkeur toch een racefiets wegdraagt, lijsten we hieronder 7 sterke, diverse VDW Lease racefiets merken op. We hielden hiermee rekening met de prijsklasse, onderdelen en design.

 

1. Cervélo

 

Cervelo bike

 

Dit Nederlands/Canadese merk bestaat nog maar sinds 1995 maar heeft zich in korte tijd een hele mooie reputatie bijeen gefietst. Cervélo bevindt zich in het absolute premium segment en staat bekend vanwege het ontwerpen en vervaardigen van innovatieve racefietsen. Daarnaast doet Cervélo ook een belletje rinkelen als het fietsmerk waarop Wout Van Aert te bewonderen is als sponsor van Jumbo-Visma. Op zoek naar een snelle fiets met de nodige aero elementen? Dan is Cervélo zeker iets voor jou. 

Startprijs vanaf 1500 euro

 

 

2. Cube

 

Een fietsmerk dat nog maar weinig inleiding behoeft in ons land. Cube is hier heel populair vanwege zijn sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Om die kwaliteit te blijven waarborgen, blijven de designers Cube fietsen steeds verder ontwikkelen. Naast racefietsen heeft Cube ook een breed gamma in het MTB, Road en Urban.  Op zoek naar een kwaliteitsvolle fiets voor een eerlijke prijs? Dan is Cube een optie om zeker te overwegen.

Startprijs vanaf 899 euro

 

 

3. Bianchi

 

Bianchi bike

 

Van Duitsland naar Italië met een van de belangrijkste pioniers op fietsgebied: Bianchi. Een Bianchi racefiets laat hat hart van wielerfanaten sneller kloppen vanwege zijn enorme staat van dienst in het wielrennen. De kampioenen die ooit op een Bianchi grote wielerwedstrijden hebben gewonnen, zijn haast niet te tellen. Daarnaast staan Bianchi fietsen bekend vanwege hun minutieuze afwerking, kwaliteitsvolle materialen en natuurlijk het Bianchi celeste. De typische Bianchi kleur waarmee het grootste deel van de Bianchi fietsen wordt uitgeleverd.

Startprijs vanaf 1700 euro

 

 

4. Ridley

 

Op en top Belgischer dan het Limburgse Ridley wordt het niet. Als jarenlange sponsor van de Lotto ploeg heeft het merk heel wat bekendheid verworven binnen onze landsgrenzen. Met een eigen innovatiecentrum ontwikkelt Ridley zeer innovatieve (hoe kan het ook anders?) fietsen met oog voor detail.

Startprijs vanaf 2000 euro

 

 

5. Scott

 

Scott bike

 

Scott kent zijn oorsprong in het skiën. In 1953 kwam het immers op de markt met aluminium skistokken. Revolutionair want tot dan waren bamboestokken de norm. Deze revolutionaire gedachtengang hebben ze later ook helemaal doorgetrokken in hun fietsen en fietsaccessoires. Alle Scott racefietsen worden voorzien van hoogwaardige onderdelen en vallen in de smaak met hun eigenwijze design.

Startprijs vanaf 899 euro

 

 

6. Merida

 

Op zoek naar een fiets met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dan is Merida een topkandidaat. Het Taiwanese merk -dat tevens ook eigenaar is van het Amerikaanse Specialized- staat bekend vanwege zijn fietsen met een betrouwbaar rijgedrag. Naast racefietsen heeft Merida ook een breed gamma aan mountainbikes en e-bikes.

Startprijs vanaf 1200 euro

 

 

7. Felt

 

Felt bike

 

Ons lijstje eindigen doen we met het Amerikaanse Felt. Hoewel het intussen in Oostenrijkse handen is, verpersoonlijkt Felt the American lifestyle: knappe, kleurrijke designs met een eigenzinnige geometrie. Felt heeft zich de jongste jaren geprofileerd als een van de voornaamste voorlopers inproduct development: aerodynamica en carbontechnologie. Dit wordt steevast gekoppeld aan een kwaliteitsvolle afmontage. Indien je op zoek bent naar een unieke fiets, is Felt zeker een optie om te overwegen.

Startprijs vanaf 1700 euro

Wenst u graag meer informatie over fietsleasing of heb je een andere vraag? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier. Je kan ons ook steeds telefonisch of per mail bereiken.

Adres:
Bist 12
2630 Aartselaar

Contactformulier