En dat lees je goed! Niet letterlijk natuurlijk, maar als fietshandelaar van VDW Lease ben jij diegene die zélf het heft in handen neemt. Droom je van meer klanten, meer omzet, minder administratie en een leasepartner die de markt door en door kent? Stop met dromen! We fietsen je mee door talloze voordelen die VDW Lease biedt.

about
Met VDW Lease maak óók JIJ de klanten

We gaven het al mee, in het leaseconcept van VDW Lease ben jij zelf de kopman en kan je bijgevolg zelf klanten maken voor fietsleasing. VDW Lease is er zich van bewust dat dealers een onmiskenbare schakel zijn in de ketting en dat vertaalt zich in de méér dan correcte commerciële afspraken. Om onze kopmannen nog verder te ondersteunen, begeleidt VDW Lease zijn dealers tijdens het gehele leaseproces. Als kers op de taart bezorgt VDW Lease jou alle informatie ter ondersteuning voor het verder ontplooien van je activiteiten. Zoals het een gangmaker betaamt!

about
Beperkte administratie

Weg met de administratieve rompslomp! Dankzij het gecentraliseerde en digitale VDW Lease platform loopt alles op wieltjes tussen de betrokken partijen. Bovendien zorgt het platform voor een gestroomlijnde digitale documentregistratie. Facturen uitsplitsen behoort ook tot het verleden met VDW Lease, zo kan jij je bezighouden met het uitzetten van je koers! Handig toch?

about
Onmiddellijke betaling vanaf start leasingcontract

Geen gedoe met openstaande betalingen! Van zodra de fiets is afgeleverd aan de berijder, wordt het bedrag binnen de kortste keren overgemaakt op jouw rekening.

about
Alle merken en types

Als partner van VDW Lease kan je alle fietsen en alle merken aanbieden voor leasing die binnen het budget van de klant passen. Gedaan met lijstjes checken en gedoe, zodat jij onze klant optimaal kan adviseren in de juiste keuze naar DE fiets!

Bij VDW Lease word je als dealer beschouwd als een deel van het team en dat vertaalt zich in alle geledingen van hun diensten. Heel fijn om te ervaren, gezien dealers in het leasingproces doorgaans over het hoofd worden gezien. Leuk dat ik zelf ook al heel wat bedrijven uit de buurt heb kunnen overhalen tot een fietsleasecontract.

Zaakvoerder fietshandel
Hoe wordt je een VDW Lease kopman?

“Neem hier contact met ons op en maak binnen de kortste keren deel uit van onze rangen!”

#enjoytheride

6 zaken die jij wil weten vooraleer je start met fietsleasing