Een fiets leasen is erg makkelijk en biedt je als werknemer alleen maar voordelen. We zetten ze graag op een rijtje. Fiets even met ons mee:

about
Jouw droomfiets in één-twee-drie!

Het ene moment sta je te watertanden voor de etalage van een fietswinkel, een ogenblik later heb je jouw droomfiets naar keuze in de hand. E-bike, speed pedelec, mountainbike of ga je toch voor de onvervalste snelheid van een racefiets? Elk type fiets is beschikbaar via VDW Lease!

Bovendien kan dit alles zonder jezelf financieel in nesten te werken! Fietsleasing via VDW Lease biedt je tal van budgetvriendelijke mogelijkheden. Als kers op de taart kan je na drie jaar de fiets (heel) voordelig en vrijblijvend overnemen.

Ook benieuwd naar jouw voordeel? Lees dan vooral verder!

about
Zorgeloos, zorgelozer, zorgeloost?

Met een omniumverzekering, pechbijstand én een onderhoudsformule op maat van jouw behoeften zit je al helemaal goed. VDW Lease gaat echter nog een stapje verder in zijn ontzorgende diensten door een BA-verzekering mee op te nemen in de omniumdekking. En dit als enige leasemaatschappij in de markt!

about
Fitter dan ooit!

Een betere gezondheid en goed in je vel zitten, wie wenst het niet? Indien je kiest voor een fietsleasing ben je alvast een stapje dichterbij. Daarnaast draag je je steentje bij aan een beter milieu. Met die karmapunten zit het nu wel helemaal goed!

about
De oplossing voor file- en parkingprobleem

Fiets inruilen voor je wagen? Een stel gespierde benen rijker, een fileprobleem armer! Daarenboven ben je vaak sneller met de (elektrische) fiets dan met de wagen. Een win-win situatie, of hoe heet zoiets?

about
Geld verdienen aan het fietsen

Klinkt als het leven van een profwielrenner? Niets is minder waar! Je werkgever kan een fietsvergoeding tot 0.24 euro voorzien per gereden kilometer. Waardoor je niet alleen gratis met jouw droomfiets rijdt, maar er zelfs iets aan verdient!

Bekijk Hier Jouw Voordeel:
Fiets
 • Cataloguswaarde:
  €3500
 • Leasebedrag:
  €133,18/ Maand
 • Verschil Brutoloon:
  €82,57/ Maand
 • Verschil Nettoloon:
  €17,86/ Maand
Fietsvergoeding
 • Fietsvergoeding:
  €0,24/Km
 • Afstand Woon-Werk:
  15 Km Enkel
 • Aantal Keer Per Week Naar Werk Met Fiets:
  3 Dagen
 • Fietsvergoeding:
  €86,4/ Maand
Bedrag Verdiend: 68,54 EUR/Maand
Zorgeloos genieten van jouw droomfiets met VDW Lease?

Dat kan in 5 eenvoudige stappen:

img
Samen met je werkgever stellen we een fietsplan op
img
Interessant? Zeker! Bezoek één van de VDW Lease dealers en laat een offerte *op maat* uitwerken
img
VDW Lease ontvangt de offerte van de dealer, kijkt deze na en bestelt jouw droomfiets
img
We informeren je van zodra je je fiets kan ophalen bij de VDW Lease dealer
img
En fietsen maar! Want niet alles hoeft ingewikkeld te zijn

Na enkele hectische jaren met 3 kinderen op korte tijd was ik heel wat kilo’s aangekomen. Via mijn werkgever had ik de mogelijkheid een fiets te leasen bij VDW Lease. De beste beslissing in een lange tijd! Dankzij het woon-werk verkeer met mijn speed pedelec vliegen de kilo’s eraf en ben ik zelfs sneller op het werk! VDW Lease zorgt er trouwens voor dat mijn fiets perfect wordt onderhouden dankzij een onderhoudspakket op maat. Top gewoon!

Senior Sales Manager

Een overzicht van enkele VDW Lease merken

Lease de fiets van jouw dromen
Zorgeloos onderweg met de meest complete verzekeringsdekking
Een onderhoudspakket afgestemd op jouw gebruik
6 zaken die jij wil weten vooraleer je start met fietsleasing