Elektrische fietsen zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Niet alleen zijn ze een milieuvriendelijk alternatief voor auto's en scooters, maar ze zijn ook handig voor pendelaars en fietsers die graag langere afstanden afleggen zonder uitgeput te raken. Er zijn tegenwoordig tal van merken en modellen beschikbaar, dus het kan moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte elektrische fiets, hebben we een lijst samengesteld van de top 10 elektrische fietsen die het meest bij ons in leasing worden genomen.

 

1. Gazelle Grenoble C8 HMB

De Gazelle Grenoble C8 HMB is een populaire elektrische fiets die bekend staat om zijn comfort en prestaties. Met een krachtige Bosch middenmotor en een accu tot wel 500Wh, biedt deze fiets een indrukwekkende ondersteuning tot wel 145 km. Met de fraaie geïntegreerde Gazelle Fendervision koplamp is ook in donkere dagen de zichtbaarheid optimaal. De Grenoble C8 HMB is perfect voor mensen die lange afstanden afleggen op zowel vlak als heuvelachtig terrein en die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare fiets.

Gazelle grenoble c8 hmb

Source: https://www.gazellebikes.com/nl-be/grenoble-c8-hmb

 

2. Norta B-3040

De Norta B-3040 is een krachtige en robuuste elektrische fiets die geschikt is voor allerlei soorten terreinen. Met een Bosch Performance Line motor en een powertube 625 WH geïntegreerde accu, biedt deze fiets een sterke ondersteuning en een bereik tot 140 km. Verder is deze elektrische fiets ook afgemonteerd met de befaamde Enviolo Trekking versnelling. De Norta B-3040 is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare elektrische fiets voor zowel woon-werk gerelateerd als recreatief gebruik.

Source: https://norta.be/ebikes/city-tour/b-3040?v=196

 

3. Trek Allant+ 7

De Trek Allant+ 7 is een veelzijdige elektrische fiets die geschikt is voor zowel woon-werkverkeer als lange ritten. Met een Bosch Performance Line CX motor en een accu van 400, 500 of 625Wh, biedt deze fiets een krachtige ondersteuning en een bereik tot wel 120 km. Afgemonteerd met een Shimano versnellingsapparaat en hydraulische schijfremmen voor betere controle en remkracht, alsook een verende voorvork voor extra comfort. Kortom de Trek Allant+ 7 is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdige, comfortabele en betrouwbare elektrische fiets.

Trek Allant+ 7

Source: https://www.trekbikes.com/be/nl_BE/fietsen/hybride-fietsen/elektrische-hybridefietsen/allant/allant-7/p/30463/

 

4. Giant Dailytour E+1

De Giant Dailytour E+1 is een veelzijdige elektrische fiets die ontworpen is voor dagelijks gebruik. Met een krachtige SyncDrive motor en een standaard 400Wh accu, biedt deze fiets een soepele en stille ondersteuning en een bereik tot 110 km. De fiets heeft ook Gates Belt drive met Nexus 8-speed Revoshift schifters. Het comfortabele zadel, de ergonomische handvatten en de verende voorvork maken deze fiets geschikt voor lange ritten en stadsverkeer. De Giant Dailytour E+1 is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare elektrische fiets voor dagelijks gebruik.

Giant dailytour E+1

Source: https://www.giant-bicycles.com/be/dailytour-eplus-1-bd-dames

 

5. Batavus Finez E-Go Power Sport

De Batavus Finez E-Go Power Sport is een sportieve elektrische fiets die ontworpen is voor dagelijks gebruik en recreatieve tochten. Met een krachtige Bosch Performance Line motor en een 500Wh accu, biedt deze fiets een soepele en stille ondersteuning en een bereik tot 140 km. Het heeft ook een Shimano Deore 10-speed versnellingsbak en hydraulische schijfremmen voor betere controle en remkracht. Het sportieve en aerodynamische design zorgt voor een snelle en dynamische uitstraling. De Batavus Finez E-Go Power Sport is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een sportieve en betrouwbare elektrische fiets voor dagelijks gebruik en recreatieve tochten.

Batavus finez e-go power sport

Source: https://www.batavus.be/elektrische-fietsen/finez-e-go-power-sport

 

6. Koga E-Xtension

De Koga E-Xtension is een hoogwaardige elektrische fiets die gebouwd is voor comfort en betrouwbaarheid. Krachtige, kwalitatief hoogwaardige elektrische fiets in een stijlvol design. Sportieve fietsers zullen de eigenschappen van de E-Xtension zeker weten te waarderen. De Ultra Torque motor biedt een zeer sterke ondersteuning. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele elektrische fiets, dan is de Koga E-Xtension een goede keuze.

Koga e-xtension

Source: https://www.koga.com/nl/fietsen/elektrische-fietsen/e-xtension.htm?frame=H

 

7. Specialized Turbo Vado SL

De Specialized Turbo Vado SL is een lichte en wendbare elektrische fiets die ontworpen is voor snel en gemakkelijk woon-werkverkeer en dagelijkse ritten. Met een speciaal ontworpen SL 1.1 motor en een geïntegreerde 320Wh accu, biedt deze fiets een indrukwekkend bereik tot 130 km. Bovendien is deze fiets tot 40% lichter dan de gemiddelde E-bike. De Specialized Turbo Vado SL is perfect voor stadsfietsers die op zoek zijn naar een snelle en wendbare elektrische fiets.

Specialized turbo vado sl

Source: https://www.specialized.com/nl/nl/turbo-vado-sl

 

8. Cube Supreme Sport Hybrid SL

De Cube Supreme Sport Hybrid SL is een elektrische fiets die geschikt is voor zowel sportief als dagelijks gebruik. Het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminium en de fiets is uitgerust met een krachtige Bosch Performance CX motor en een geïntegreerde batterij. Het ontwerp van de fiets is strak en modern en de afwerking is van hoge kwaliteit. De fiets is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een sportieve en betrouwbare fiets voor zowel korte als lange afstanden.

Cube supreme sport hybrid sl

Source: https://www.cube.eu/be-nl/e-bikes/trekking/city/supreme-sport-hybrid

 

9. Velo de Ville AEB 490

De Velo de Ville AEB 490 is een comfortabele en veelzijdige elektrische fiets die geschikt is voor lange ritten en toertochten. Deze fiets combineert de Bosch Active Line plus motor met een volledig gïntegreerde accu tot wel 625Wh, daarmee biedt deze fiets een sterke en stabiele ondersteuning en een groot bereik. Het comfortabele zadel, de verende zadelpen en de verende voorvork maken deze elektrische fiets geschikt voor lange ritten en avontuurlijke tochten. Het mooie en tijdloze design zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De Velo de Ville AEB 490 is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare elektrische fiets voor toertochten en lange ritten op onverharde of grindwegen.

Velo de ville aeb 490

Source: https://www.velo-de-ville.com/nl/e-bikes/allround/aeb-490

 

10. Riese & Müller Nevo GT

De Riese & Müller Nevo GT is een comfortabele en stijlvolle elektrische fiets die ontworpen is voor langere afstanden en avontuurlijke ritten. Met een Bosch Performance Line motor en een batterij tot wel 625Wh, biedt deze fiets een krachtige ondersteuning en een bereik tot 140 km. Daarnaast zorgt de geveerde voorvork voor extra comfort. De Riese & Müller Nevo GT is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare elektrische fiets voor avontuurlijke ritten.

Riese and müller nevo gt

Source: https://www.r-m.de/nl/bikes/nevo/

 

Via onze dealerlocator kan je snel en eenvoudig vinden bij welke fietshandelaar je deze merken kan bestellen.